Novinky o WordPress

Čeština pro WordPress 2.8 ke stažení

Po zhruba 4 měsících vychází nová verze WordPress a to ve verzi 2.8. S upgradem je spojena také aktualizace češtiny.
Čeština pro WordPress 2.8 je ke stažení na stránce https://www.cwordpress.cz/ke-stazeni. Autorem češtiny je Pavel Hejn (http://www.separatista.net/).

Show More

Related Articles

9 komentářů

  1. Nevim jestli Vám to dělá taky, ale najednou nejsou přeložené uživatelské hodnosti (autor, redaktor atd..) A ještě jeden dotaz udělal jsem správně, když jsem do toho languages dal i soubory continents-cities-cs_CZ.mo, continents-cities-cs_CZ.po ??

  2. Ano, dělá mi to (nepřeložené uživatelské úrovně) všude také, patrně jde o chybu WordPressu, přeložené určitě jsou, budeme muset počkat s opravou na 2.8.1. Nahrávat stačí pouze soubory .mo, soubory .po jsou určené pro vlastní úpravy a editaci češtiny. Soubor continents-cities-cs_CZ.mo konkrétně počešťuje všechny geografické názvy v Nastavení – Obecné – Časové pásmo (stručně řečeno je tam pak Praha místo Prague, atd.).

  3. KDyž jsem si aktualizoval wordpress z verze 2.7 na verzi 2.8, jde to potom něak vrátit nazpět? abych mel znova verzi 2.7 ? děkuji za odpověd

  4. Zdravím,
    pokud jsem nahrál češtinu (i s continents-cities-cs_CZ.*) tak mi to v useklo Nastavení -> Obecné (hned po Časovém pásmu již nic nebylo) a také nefunguje upload obrázků přes uploader (vždy hodí hlášku HTTP Chyba)

  5. Kde mám sehnat tuto novou verzi? Na těchto stránkách je jen čeština a ta mi je k ničemu, když nemám 2.8

  6. Nejde o chyby v češtině, ale v samotném WordPressu, které již byly nahlášeny vývojářům a budou opraveny patrně ve verzi 2.8.1 (obvykle vychází tak měsíc po vydání velké verze).

  7. [7] Ivo: Nemáš přeloženou šablonu, téma vzhledu, pouze jádro WordPressu. To lze obvykle přeložit jen ruční editací php souborů šablony.

  8. Tak koukam, ze uz je 2.8.3 a chyba s nahravanim obrazku je tam porad.. pajada 🙁

Back to top button
Close
Close